צלקת אדומה אחרנ פצע באזור המחשוף

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

14/09/2019 | 12:22 | מאת: רותם

היי, היו לי 2 פצעים כתוצאה מהסרת שערה שגדלה באזור והוצאתי אותה טיפלתי בקרם החלמה של אוון ואכן הפצע עבר אך נשארו סימנים אדומים אשמח לדעת האם בחלוף הזמן הם יקבלו את הצבע של האור או שיש דרך לזרז את זה(בתמונה יש עליהם את הקרם אז הם קצת יותר בהירים אבל הם כהים יותר בדרך כלל..)

הכתם האדום שנותר במקום לאחר דלקת בדרך כלל יתבהר מאחר וכלי הדם שהתרחבו בעת התהליך הדלקתי נוטים להתכוץ תוך מספר שבועות עד מספר חודשים. אם הנגע מורם (לא שטוח), יתכן ומדובר בצלקת ואז כדאי לשקול טפולים נוספים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור