הידרוקינון

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

02/08/2012 | 14:15 | מאת: ליבי

שלום, אשמח להמלצה על תכשיר להבהרת כתמי שמש(יש לי עור בהיר וכתמי השמש הן כתוצאה מדלקת וחשיפה לשמש, אינני משתמשת בגלולות). כמו כן שמעתי שרופא העור יכול לתת התוויה לרקיחה של תכשיר ספציפי לעור המטופל. האם בשני המקרים אני זקוקה למרשם רופא, והאם גם רופא משפחה יכול לרשום את המשחה? תודה

שלום ליבי כדי לדעת אם המדובר במלזמה או כתמי שמש (SOLAR LENTIGIES) כדאי להיבדק אצל רופא עור. הגנה קפדנית משמש עדויה לעזור בשניהם אולם מעבר לכך יש טפולים שונים לשניהם. רופא משפחה מורשה לרשום מרשם לתערובת של קליגמן (המכילה הידרוקינון עם תוספות) אולם רופאי עור מכירים את התרכובת, אחוזי המרכיבים וההמלצות הטפוליות וכדאי לך לקבל זאת מרופא. עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור