פיגמנטציה כתוצאה משימוש בהתקן מירנה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

11/08/2019 | 16:43 | מאת: שרית

הי, עם השנים בהם אני משתמשת במירנה כאמצעי מניעה הורמונלי, התפשטה פיגמנטציה בפנים (בלבד ללא איזור מחשוף). אני מניחה שכדי להתחיל טיפול- עליי להחליף קודם את ההתקן, שתי שאלות: האם הפיגמנטציה תרד מעצמה /תיחלש עם הפסקת השימוש במירנה, ואילו טיפולים טובים רפואיים ישנם לטיפול (מעדיפה לא קוסמטיקאית רגילה)

יתכן מאוד שעם הפסקת המירנה (כלומר הפסקת טפול הרומונלי) הפיגמנטציה תרד לאיטה. כדאי להגן היטב משמש וגם ניתן להוסיף תכשירים מבהירים על בסיס הידרוקינון.

11/08/2019 | 22:43 | מאת: שרית

תודה רבה על המענה המהיר :)

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור