נגישות
נגישות

לייזר להסרת שיער בגב וכתמי אקנה מטופלי באיזומד

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/07/2019 | 09:11 | מאת: רוית

משתמשת האיזומד לכתמי אקנה חומים הגב האם יכולה להמשיך בהסרת שיער בלייזר באזור זה? האם יש סכנה? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

אם יש לך נטיה להוצרות פיגמטציה חומה באזורי פצעי אקנה יש צורך בזהירות רבה בטפול בלייזר שכן יש לך נטיה לפיגמנטציה שלאחר דלקת ויתכן והלייזר יוריד את השיער אך תישאר לך פיגמנצטיה באזור המטופל.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור