נגישות
נגישות

פגמנטציה בעור הפנים כתוצאה מלייזר לטשטוש צלקת

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

10/07/2019 | 01:43 | מאת: אורה

שלום רב , יש לי צלקת בפנים מילדות, לאחרונה התחלתי טיפול ליזר . הצלקת נראת טוב יותר מבעבר אך סביבה יש אודם ובשוליים נהיה פגמנטציה חומה . הרופאה שעשתה את הלייזר עשתה לי טיפול נגד הפגמנטציה בלבד אך הצלקת אדומה כבר מעל שבועיים . מתי תעלם לי האדמומיות ? והפגמנטציה תעלם לי בכלל? הצבע של העור מפריע לי ועל פניו מגדיל לי את נראות הצלקת . עבר מעל חודש הטיפול שעשיתי והאודם פשוט לא נעלם . אני בהסטריה , אני צריכה נקודת מבט של רופא אחר . תודה

לקריאה נוספת והעמקה

יש טפול לפיגמנטציה (כנראה פיגמנטציה שלאחר דלקת) ואני מניח שזה הטפול שקבלת. לגבי האודם בצלקת כתוצאה מהטפול בדרך כלל עם הזמן כלי הדם מתכוצים והנגע מתבהר (כך קורה בתהליך הצטלקות) ןזה יכול לקחת גם מספר חודשים. כדאי שתתיעצי שוב עם הרופא שעשה לך את הטפול..

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור