קרם להבהרת פיגמנטציה בהריון

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

29/05/2019 | 15:33 | מאת: תמר

היי יש לי פיגמטציה עקב דלקת (נוצר בעקבות חתך עם סכין גילוח)זה לא נחשף לשמש בכלל אני מקפידה להגן על זה ב100% מהשמש וזה נראה בצבע חום כהה למרות שעבר כבר חצי שנה- יש לי עור מאוד בהיר אני בהריון ורוצה לטפל בזה האם יש משחה רפואית או קוסמטית שתוכל להמליץ לי עליה בבקשה? תודה רבה

המשחה היעילה להבהרה הינה על בסיס הידרוקינון אך מקובל שלא להשתמש בה בהריון (אין מספיק הוכחות שהיא בטוחה). ניתן להשתמש בחומצה אזלאית (שיעילותה פחותה). הגנה טובה משמש לעתים קרובות מספיקה והפיגמנטציה דהה לאט .

03/06/2019 | 16:09 | מאת: תמר

אוקיי תוכל להמליץ לי על משחה רפואית לזה המורכבת מחומצה אזלאית? מאיפה מוצאים..?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור