הסרת כתמי "קפה עולה"

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/05/2019 | 07:49 | מאת: אברהם

שלום אני עם נוירופיברומאטוזיס, האם טיפול בלייזר יכול להסיר כתמי "קפה עולה"?

יש מכשירי לייזר שונים להסרת נגעים פיגמנטרים עם חדושים שונים בתחום. בעבר היה מקובל שהתוצאות בטפול ב- CAFE AUA LAIT אינן קונסיסטנטיות (לעתים טובות ולעתים לא). מאחר ויש חדושים גדולים בתחום אני ממליץ לפנות למרפאה העוסקת בלייזרים (לדוגמה, המרפאה האסתטית באיכילוב בראשות ד"ר אופיר ארצי) ולהתיעץ . ותמיד ניתן לעשות נסיון לאזור קטן לפני שעושים טפול נרחב.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור