שמן זית על סאבוריה לתינוק

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

06/05/2019 | 09:38 | מאת: אוש

שלום. יש לי תינוק,כשהיה בן חודשיים עם סאבוריה קשה על המצח והראש הרופאה המליצה למרוח שמן זית. במשך שבוע מרחתי לו הרבה פעמים על הפצעים. בשבוע הזה טיילנו בחוץ ויצא שהנקתי אותו בין 4 ל5 פעמים על ספסל כשהוא לא מכוסה באזור הראש והמצח. השתדלתי לשבת בספסל מוצל אך יכול להיות שהשמש היתה והשילוב עם השמן זית מטריד אותי.אודה לתשובה

נראה שהכונה שלך הינה לדלקת סבוראית (דלקת שכיחה בפנים ובקרקפת של תינוקות). שמון עור מגביר קליטת קרני שמש לעור ועלול להעלות סכון לכוית שמש. לכן יש צורך בהגנה והמנעות מחשיפה לשמש .

21/05/2019 | 09:04 | מאת: אוש

תודה דוקטור. מה הכי גרוע שיכול לקרות מעבר לכוויה?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור