משחה להסרת פיגמנטציה בהריון

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

13/04/2019 | 20:11 | מאת: תמר

היי, יש לי פיגמנטציה פוסט אינפלמטורית ברגל עקב חתך ברגל, זה מתבטא בכתם חום שלא נעלם כמה חודשים המקום לא נחשף לשמש כלל. כבר העלתי פה שאלה והד״ר הציע לי להשתמש באזומד. רכשתי את המשחה אך ממש בימים האחרונים התבשרנו בהריון והבנתי שעדיף לא להשתמש בזה בזמן ההריון. האם יש משחה רפואית אחרת שמומלצת ללא מרשם רופא בזמן ההריון? אשמח לעזרה תודה רבה

16/04/2019 | 10:49 | מאת: מאיה

בקרם הבהרה של חוה זינגבוים את יכולה להשתמש בזמן הריון בוודאות.. תחפשי קוסמטיקאית שלה שמוכרת.. יש רשימה באתר לפי ערים.

לא ידוע לי ממה מורכב קרם ההבהרה של חוה זיגבוים והאם הוא מותר בהריון. אין הוכחות ברורות שהידרוקינון שהינו המרכיב החשוב בתערובת של קליגמן מותר בהריון ולכן מקובל שלא להשתמש בו בהריון. חומצה אזלאית AZALEIC ACID מותרת לשמוש בהריון.

חומצה אזלאית AZALEIC ACID מותרת לשמוש בהריון.

הגנה משמש חשובה מאוד. ניתן להשתמש בהריון בחומצה אזלאית (ראי בפורום בתשובות הקודמות).

29/05/2019 | 15:31 | מאת: תמר

האם תוכל להמליץ לי על משחה רפואית שמכילה חומצה אזלאית שאוכל להשתמש בה בזמן ההריון? אני לא מוצאת מה לקנות..וממש זקוקה לזה תודה רבה

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור