פיגמנטציה לאחר שימוש במשחה אסטרואידים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

10/02/2019 | 03:38 | מאת: עמי

שלום סבלתי מאטופיק דרמטטיס בבית השחי ובזרועות הייתה לי פריחה אדומה וגרד רופא עור נתן לי כמה סוגים של משחות עור וקרמים עם אסטרוידים אבל לא עזר עד שהוא נתן לי בסוף משחה בשם אלקום היא עזרה לי והעלימה את הגרד וגם את הפריחה עבר שבועיים מאז שהפריחה עברה אבל נשארו לי כתמי פיגמנטציה בבית השחי ובזרעות בצבע חום כזה ...האם זה עובר או שזה נשאר לכל החיים ?מה אני עושה כדי להעלים את הפיגמנט שנשאר?

בתי שחי אינו מקום שכיח לדלקת עור אטופית. משחת האלוקום בה השתמשת הינה קורטיזון חזק (עם אפשרות פחותה מעט לתופעות לואי). הפיגמנטציה יכולה להיות פיגמנטציה שלאחר הדלקת (שהיתה שם) או שיכולה להיות ללא קשר לכך. יש צורך בבדיקת רופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור