כהות מתחת לעיניים- לא פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

24/01/2019 | 15:29 | מאת: ליאל

שלום, יש לי כהות מתחת לעיניים דבר שתמיד הפריע לי אבל עכשיו יותר כי כל השטח גדל ויש גם קצת שקעים. זה לא פיגמנטציה כמו למשל שיש לעינת שרוף אלא זה נראה יותר כמו כלי דם או עור שקוף. זה מאוד מאוד מפריע לי המראה נראה עצוב. רציתי לשאול מה דעתך על אפשרויות טיפול? שמעתי שאפשר למלא עם שומן עצמי. האם זה מומלץ? תודה מראש

צריך לבדוק מה הגורם. לעתים יש תהליך דלקתי כרוני הגורם לפיגמנטציה (פיגמנטציה בעקבות דלקת). לעתים מדובר בבעיה הקימת בעדות מסוימות (גנטית). לעתים יש שקעים באזור זה המחמירים את הכהות. כדאי להיבדק במרפאה העוסקת בבעיות אסתטית (דוגמת מרפאת "ורנר קליניק" כדי לראות איזה טפול מתאים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור