שעווה לאחר חודש מסיום הרואקוטן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

09/01/2019 | 17:19 | מאת: ליאן

סיימתי לפני חודש טיפול של חצי שנה 40 מ״ג, רופא העור אמר שאפשר לחזור לעשות שעווה לאחר חודש. אתמול הלכתי לקוסמטיקאית, היא עשתה לי פס קטן לראות תגובה של העור ואכן יצא פס חום שטחי על העור. היא מרחה לי מיד אחכ ביאפין ואני ממשיכה למרוח עד עכשיו. האם תשאר צלקת? כיצד ניתן לטפל? תודה

09/01/2019 | 17:20 | מאת: ליאן

אציין כי אני בת 20

יש גישות שונות לטפול בשעוה להסרת שיער לאחר סיום טפול ברואקוטן. הגישה השכיחה היא שניתן לנסות חודש לאחר סיום הטפול. יש הממליצים על גישה זהירה יותר וממליצים לחכות יותר, אפילו 3 חודשים. גישה זו שונה מטפולי לייזר להסרת שיער. בטפולי לייזר הגישה המקובלת הינה לחכות 6 חודשים לאחר סיום הטפול ברואקוטן..

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור