רוזציאה - בת 26 בעלת עור מעט כהה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

23/12/2018 | 10:36 | מאת: מור

היי אני בת 26, עם עור כהה יחסית, אובחנתי אצל רופאי עור כבעלת רוזיציאה, מה שלא כל כך מתאים לאוכלוסיה של המחלה. בכל זאת, סובלת מאדמומיות ומעט בלוטות חלב בפנים. איך אני יכולה לדעת איזה סוג של טיפול ליזר יכול לעזור לנקודות של נימי הדם האדומות בפנים? האם כדאי לטפל גם בתרופות כגון כדורים? היכן ניתן לבצע את טיפולי הלייזר? האם יש המלצה לרופא המתמחה בכך באזור חיפה? תודה!

טפול לנימים המופיעים ברוזציאה יכול להעשות על ידי IPL (עם פילטרים לנגעים וסקולרים) או לייזרים לכלי דם (בעיקר PULSE DYE).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור