קליגמן וקרם הגה משמש

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

04/12/2018 | 10:29 | מאת: אראלה

שלום, התחלתי להשתמש במשחת קליגמן. אבל הבעיה שלי היא שאני שמה מסנן קרינה משמש אז העור קצת צורב ואני מרגישה אי נוחות. רכשתי כעת " סאני care" של קופת חולים מכבי זה ג'ל שקוף לפנים וכתוב שהוא היפואלרגני. מה עושים? האם זה הקרם הספציפי?

יתכן והצריבה הינה מתכשיר הקליגמן. תכשיר הקליגמן מכיל חומצה רתינואית העלולה לגרום לצריבה. ניתן להשתמש ברכוזים שונים ויתכן ולעור שלך הרכוז שקבלת גבוה מדי.

06/12/2018 | 00:18 | מאת: אראלה

תודה. לא האי נוחות זה ממקדם ההגנה. שמתי אחר וזה השתפר. צריכה עזרתך: אתה יכול להמליץ לי על קרם לחות לשימוש כי העור יבש? שוב חשוב משהו שלא יגרום לצריבה. ולגבי ניקוי: מותר לנקות את הפנים עם אמול דל ד"ר פישר?

קרמים משמש אינם אמורים לגרום לצריבה. גם אלרגיות אליהם הינו דבר מאוד לא שכיח. קרמים של ד"ר עור , ד"ר פישר, AVENE ולה רוש פוסה הינם בדרך כלל באכות טוב.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור