עור חיוור לאחר טיפול בקרם

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

09/10/2018 | 15:48 | מאת: תמר

שלום, השתמשתי באזומד 2% גג חודש. והאמת שאני נוטה לשים רק על הכתם בלחי. העור שלי ממש החוויר כמו כן אני משתמשת בקרם הגנה. השאלה: האם יתכן שזה כך מהקרם וכל כך מהר? גם נוסחת קליגמן לוקחת את כל הצבע מהפנים?

אני מניח שהכונה שלך שהעור סביב לכתמי הפיגמנטציה החויר. אזומד 2% (מכיל הידרוקינון 2%) הינו רכוז נמוך וגם משך הטפול אינו ארוך. הידרוקינון משפיע גם על עור תקין אבל מידה קלה בלבד (יחסית לכתמי מלזמה או פיגמנטציות אחרות).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור