לבני כתם חום בצד היד שהוא טוען בא אחרי שקיבל מכה מענף של עץ.

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

30/09/2018 | 00:44 | מאת: אתי מזרחי

תחילה חשבתי שזו כתם המכה עצמה, מין סוג של אחרי הכחול...אבל אחרי שבוע זה ניראה אותו דבר וגם קצת מתחלף.. אוכל להוסיף תמונה לפי הצורך וכוונתי כמובן לגשת לרופא עור מיג אחרי החג אך האם עלי לגשת כבר מחר בחלון הקטן שלפני החג?? קצת חוששת!!

יתכן וזוהי תגובה למגע עם חומר צמחי, לעתים בשלוב עם חשיפה לשמש. ממליץ הגנה טובה משמש. אין דחיפות בבדיקת רופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור