קרם רט אויט 0.025/0.05

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

29/09/2018 | 18:27 | מאת: רונית

שלום רב. האם הקרם הנ"ל עוזר לפיגמנטציה בפנים? אם כן באיזה מינון ולאחר כמה זמן מתחילים לראות תוצאות. יש לי פיגמנטציה בפנים השתמשתי כחודש במינון 0.025 ומזה כשבועיים משתמשת במינון 0.05 ללא הטבה. מרחתי את הקרם על על הפנים ונוצרו לי קילופים , אדמומיות ויובש נוראי בעור הפנים במקומות בהם אין פיגמנטציה. מה עלי לעשות? תודה רבה

יש צורך בבדיקת רופא עור לאבחון מהי הפיגמנטציה בפנים והאם חומרים מבהירים הינו הטפול המתאים. חומרים מבהירי פיגמנטציות מכילים בעיקר הידרוקינון (מפריע ליצור פיגמנט המלנין) בתערובת של קליגמן יש גם חומצה רתינואית ( רטאויט הינו חומצה רתינואית) ברכוז נמוך אך החומר הפעיל העיקרי הינו הידרוקינון.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור