חידוש עור הפנים- עי טיפול כימי או לייזר או רטין?

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

29/09/2018 | 12:30 | מאת: טובה

שלום, אינני בהירת עור אך גם עורי לא כהה. בא לי לשפר את מרקם העור (בת 43). האם פילינג שטחי זה מסוכן?- פיגמנטציה האם כדאי לייזר או טיפול אחר? מה בד"כ עושים לבעלי גוון ארץ ישראלי?

פילינג שטחי הנעשה כראוי איננו מסוכן. יש אפשרויות שונות לפילינג שטחי וההחלטה איזה סוג של פילינג שטחי (ואולי יותר מפילינג שטחי) כדאי לעשות צריכה להעשות בבדיקה במרפאה העוסקת באסתטיקה של העור. את יכולה לפנות ליעוץ למרפאת ורנר קליניק.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור