רוצה לעשות פילנג קל לפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

24/09/2018 | 17:38 | מאת: אחת

שלום, מעולם לא הייתי אצל קוסמטיקאית ואני גם לא אוהבת קרמים ולא מאמינה בזה. אני שוקלת כעת לעשות פילנג קל לפנים רק כדי שהעור יהיה בעל מרקם יפה יותר כלומר יותר חלק.כי הוא נראה לי קצת מגוגר האם פילנג קל אצל קוסמטיקאית ורופא זה אותו דבר או שרופא עושה משהו יותר חזק? ושאלה נוספת, האם כדאי לעשות ?-כי אני קצת חוששת מהכוויה או מהתוצאות שמא אפגע בעור או שיכאב לי. כי גוון העור שלי שחום כמו של "סנדי בר"

יש הבדל באפשרויות הפילינג אצל רופא עור ואצל קוסמטיקאית. קוסמטיקאית מוגבלת בעומק הפילינג. טפולים בעור שחום כרוכים בסיכון גדול הרבה יותר. כדאי שתפני ליעוץ למרפאה העוסקת באסתטיקה של העור (דוגמת ורנר קליניק).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור