פיגמנטציה בידיים חנקן או לייזר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

22/09/2018 | 19:58 | מאת: אורנה

היי, הידיים שלי מלאות כתמים שנגרמו כנראה מלייזר להסרת שיער + נטייה גנטית. מה לדעתך הדרך הטובה להוריד או לפחות להבהיר אותן.. לייזר או חנקן נוזלי ? תודה אורנה

כתמים יכולים להיות "פיגמנטציה שלאחר דלקת" מטפול בלייזר, עם כויות. הם יכולים להיות כתמי שמש (SOLAR LENTIGINES). הטפול בכתמים של "פיגמנטציה שלאחר דלקת" שונה מטפול בכתמי שמש (SOLAR LENTIGINES). האם יש לך עור בהיר מנומש או עור כהה? צריך לראות איך נראים הכתמים, את מקומם, והאם היו שם קודם כויות מהלייזר. בפיגמנטציה שלאחר דלקת הטפול העיקרי הוא הגנה משמש, ותערובת של קליגמן. בכתמי שמש הטפול העיקרי הינו לייזר או IPL או במקרים מסוימים גם טפול בחנקן נוזלי.

לסכום: הדבר הראשון שצריך לעשות הוא להגיע לאבחנה מדויקת במה מדובר. בפיגמנטציה שלאחר דלקת (מכויות על ידי לייזר) או בכתמי שמש (SOLAR LENTIGINES). פני לקבלת אבחון מדןיק במרפאה מתאימה (את יכולה לפנות ל"ורנר קליניק").

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור