פיגמנטציה קשה מסוג מלזמה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

04/09/2018 | 21:08 | מאת: מיטל

שלום, יש לי כתמי פיגמנטציה קשים בפנים מסוג מלזמה, ניסיתי כבר לצערי תכשירים למינהם, מסכות הבהרה, לצערי אין שום שיפור, אני כבר ממש מיואשת כי אין לי מושג למי לפנות כי יש כל כך הרבה רופאים, קוסמטיקאיות בקליניקות שונות..רוצה תוצאה מובטחת ..למי לפנות??? חשוב לציין שאני גרה בנהריה .. אשמח למענה.. תודה רבה. מיטל

הטפול הראשוני הינו הגנה קפדנית משמש (פעמיים ביום לפחות) הפסקת גלולות למניעת הריון (אם את נוטלת גלולות) וחומר הבהרה המבוסס על הידרוקינון (תערובת של קליגמן). אם אין תגובה מספקת ניתן לעלות ברכוזי ההידרוקינון , עד 10% או אף יותר.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור