עיגולים שחורים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

13/08/2018 | 14:57 | מאת: אור

היי יש לי עיגולים שחורים מתחת לעיניים \עיגולים גדולים וכהים, גם לאמא שלי יש כאלה עיגולים ולא עוזר שום משחה או קרם האם יש פתרון? תודה מראש

סיבות לפיגמנטציה מסביב לעיניים יכולות להיות: גנטית או תגובה לדלקת עור באזור. בעדות מסוימות יש נטיה להוצרות פיגמנטציה כזו. יכולה להיות פיגמנטציה שלאחר דלקת , פיגמנטציה כזו בדרך כלל בעקבות דלקת וגרד מתמשך. כדאי לזהות מה הבעיה: אם מדובר בפיגמנטציה בשל דלקת עור קלה חשוב לטפל בדלקת זו. טפולים אפשריים בפיגמנטציה הינם חומרי הבהרה, הגנה משמש ואם יש שקע בולט באזור (באזור שמתחת לעניים), מלוי עם חומרי מלוי.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור