שאלב לגבי פגמנטציה ורקטואן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

09/08/2018 | 19:39 | מאת: סאלי

היי, האם רוקוטן של 20 מ"ג יכול לעזור להעלמת ההפירפגמנטציה ואם לא האם ניתן להשתמש תוך כדי במשחות לקילוף העור יחד עם נטילת רוקוטן ?? אני כעת משתמשת גם בו וגם בפגמנטקלאר להבהרת הכתמים החומים. האם זה נכון ? או יעיל ?

איזוטרטינואין (רואקוטן או קורטן) הינו טפול המפחית הפרשת חלב והינו הטפול היעיל ביותר לאקנה. הוא אינו טפול לפיגמנטציה. פיגמנטקלאר הינו טפול לפיגמנטציות. יש צורך באבחון הגורם לפיגמנטציה וטפול בהתאם לכך.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור