קרינה פיגמנטציה וסרטן העור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

05/08/2018 | 12:13 | מאת: קובי

לאחרונה אני נחשף לקוסמטיקאיות או אנשי מקצוע אחרים הטוענים כי גם חשיפה למסך מחשב\נורות פלורסנט\לד דורשת שימוש בקרם הגנה משום פליטת הקרינה. רציתי לברר האם מדובר במיתוס או שיש בכך נכונות? לפי מה שידוע לרפואה כיום.. תודה.

פלואורוסנטים, תאורת מסך מחשב ולדים מכילים קרינה אולטרהסגולית בכמות זניחה. קודם כל, דרך זכוכית המנורות או המחשב מועברת רק הקרינה האולטרהסגולית הארוכה יותר (UVA) ובנוסף, כפי שצינתי מדובר בכמויות זניחות.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור