כהוית מתחת לעיניים שגדלה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

08/04/2018 | 23:23 | מאת: ויקי

שלום ד"ר אהוד, מה הטיפול לכהות מתחת לעיניים חוץ מחומצה הילארונית? מדוע הכהות גדלה ומתפשטת עם השנים? תודה מראש

יש גורמים שונים לפיגמנטציה מתחת לעיניים. לעתים הדבר עלול להיות בשל דלקת מתמשכת, לעתים יש פיגמנטציות האופיניות לעדות מסוימות. קודם כל יש צורך בבדיקת רופא עור לאבחון. הטפול הינו בהתאם לכך. לדוגמה, אם יש דלקת מתמשכת ניתן לטפל בתכשירים כנגד הדלקת . אם יש שקעים מתחת לעיניים הזרקת חומצה היאלויורונית עוזרת מאוד.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור