לייזר ipl או פילנג כימי לפיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

08/04/2018 | 21:44 | מאת: ערב טוב

שלום, אני קצת מבולבלת מצד אחד מדברים על ipl כיעיל לפיגמנטציה מצד שני יש אתרים שבהם נאמר שמתאים לכהי עור ויש רופאים שטוענים שלא. אז מה נכון? יש לציין שאינני בהירה אך לא כהה מאוד. מה יעיל לפיגמנטציה? יש לציין שהיא קלה. שנית,פילנג לחידוש מרקם העור אני מעדיפה לעשות אצל רופא מאשר קוסמטיקאית האם פילנג קל אצל רופא הוא בעצם פילנג שמגיע לאותן שכבות כמו אצל קוסמטיקאית? כלומר אפידרמיס? ושאלה אחרונה: האם כדאי על הדרך לעשות טיפול מסיבי יותר של חידוש הקולגן ומיצוק העור ובאיזה אופן לייזר או פילנג כימי? עד כמה זה באמת ממצק את העור? האם זה טיפול שרצוי לעשות כל שנה מגיל מסויים למנוע קמטים?

פיגמנטציות הינה קבוצה של אבחנות. לחלק הטפול הראשוני הינו משחות דוגמת קליגמן (כמובן עם הגנה משמש). יש מקרים בהם IPL הינו הטפול, לעתים קרובות בשלוב עם הקליגמן. יש צורך בבדיקת רופא עור המנוסה בטפולים אלו לקביעת הדרך המתאימה. אצל רופאים ניתן לעשות פילינג עמוק יותר מאשר אצל קוסמטיקאיות (וכמובן בהתאם לכך יש יכולת לטפל ביותר בעיות). מומלץ לבצע טפולים לחדוש רקמת הקולגן . יש דרכים שונות לבצועטפולים כאלו והן מותאומת לבעיות ולסוג העור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור