אזומד לעומת טיפול באלור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

26/07/2012 | 17:23 | מאת: רינה

שלום, מה ההבדל בין טיפול באזומד לעומת באלור מבחינת תוצאות הטיפול וזמן ההשפעה של הטיפול. תודה רינה

קשה לענות על שאלה זו מאחר ואלור הינו תכשיר חדש ולא ראיתי עבודות המשוות יעילותו לאזומד 4%. ובכלל, מאחר ומדובר בתכשירים המיועדים לטפול בבעיה קוסמטית קשה למצוא עבודות רפואיות נייטרליות המשוות אותם. כדאי לדעת כי במקרה של חוסר תגובה מספקת לאזומד 4% ניתן להעלות הרכוז ולתת אותו במסגרת התערובת של קליגמן ( ברכוז של הידרוקינון 6% עם חומצה רתינואית ודקסהמתזון) ואף ברכוזים גבוהים יותר. כדאי לדעת שהם עובדים במנגנון שונה וגם אם אזומד לא עובד יתכן ואלור יעבוד. מבחינת זמן תגובה נראה שאלור עובד מהר יותר

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור