טיפול ברוזיצאה - כרגע זינדקלין

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

05/02/2018 | 19:18 | מאת: עדי

היי ותודה על כל התשובות שקיבלתי עד כה. התחלתי עם דלקת בפנים ואחר כך נשארתי עם רוזיצאה. טיפול ממושך של יותר משנה... אחרי מינוציקלין רואקוטן וכו'...כרגע מטפלת בזינדקלין. בצידי הסנטר אני עדיין מרגישה גבשושיות מתחת לעור. לא משהו רציני אבל מרגישה. לא חושבת שהזינדקלין פותר את זה. האם יש לזה טיפול אחר? ולגבי האדמומיות שנשארה בלחיים ובסנטר או החלק הזה שנדלק כל פעם מחדש - האם אצטרך לייזר? האם אחרי לייזר זה לא חוזר יותר? תודה

לגבי האדמומיות. בדרך כלל מדובר בנימי דם. כל הטפולים שקבלת (זינדהקלין, מינוציקלין או רואקוטן) לנימי הדם לא עוזרים. יש צורך בטפול בלייזר או IPL לכלי דם. לגבי הגבשושיות בצידי הסנטר, יש צורך בבדיקת רופא עור כדי לראות במה מדובר. האם זה חלק מהאקנה רוזציאה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור