נפיחות בלתי מוסברת במצח מעל העיניים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

28/01/2018 | 21:38 | מאת: מיה

שלום רב. שאלתי היא בנפיחות פתאומית מעל העיניים במצח בדיוק במקום של הסינוסים, על אף פי שכל קשר לסינוסים , נבדק ונשלל. ולכן לאחר בירורים נוספים הבנתי מרופאים שונים שזה ככל הנראה קשור לעור . הנפיחות ללא כאב או נוזל , לא מגרדת , נראת בגוון בהיר יותר מצבע העור , ובלתי מוסברת בעליל. האם מצב כזה מוכר? אשמח לתשובה ,מודאגת מאוד. תודה, מיה.

כדאי שתברר אצל רופא העור שלך מה לדעתו האבחנה. תתיעץ אתו מה לדעתו הצעד כדי להתקדם באבחון. אולי יש צורך בביופסיה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור