אדמומיות יתר בלחיים, רגישות לחום וקור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

24/01/2018 | 19:48 | מאת: שלום

אני כמעט בן 21 והלחיים שלי בקור או בחום מאוד מאוד אדומות זה מתבטא בכך שאפילו בחום קשה לי מאוד לנשום הייתי לפני שנה בערך אצל רופא עור שנתן לי משחה בכלל לאקנה שרק עשה את העור יבש והגביר את האדמומיות לזמן ששמתי את המשחה לאחר מכן לפני חצי שנה הייתי אצל רופא עור אחר שאמר שזה יעבור עם הגיל אני התגייסתי אחר כך ועדיין זה ממשיך להציק לי מאוד עד כדי כך שאני לא יכול לשבת בחדר עם מזגן על חום רציתי לדעת מה אפשר לעשות? אני אלך גם לרופא צבאי אך רוצה עוד עצות

האפשרויות הן שיש לך רבוי והרחבה של נימי דם בלחיים או שיש לך דלקת עור כרונית שם. יש צורך בבדיקת רופא עור. אם יש רבוי נימים יש אפשרויות לטפול בלייזר לכלי דם.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור