רוזציאה - נימים אדומים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

10/01/2018 | 08:52 | מאת: גילה דן

בת 50, לפני שנה אובחנה רוזציאה. טופלתי כ9 חודשים במינוציקלין ורוזקס גל. אין יותר נגעים מודלקים אך הנימים האדומים ממשיכים להופיע (בעיקר - על האף וסביב האף, הסנטר והמצח). הנימים אדומים ובולטים וממש משנים את מרקם העור. מה לעשות? האם המשך האנטיביוטיקה ורוזקס יעזרו? האם יש טיפול אחר מומלץ? תודה.

הטפול לנימים הינו בIPL (אור מרוכז) לכלי דם או בלייזר לכלי דם. ה IPL או הלייזר צריכים להיות באורכי גל מתאימים (לנגעים וסקולריים -לכלי דם).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור