אופן שימוש תרכובת קליגמן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

02/01/2018 | 21:59 | מאת: לימור

שלום רב, לגבי אופן השימוש, האם למרוח רק על הכתמים או על כל הפנים. לציין שהכתמים בדרגות כהות שונות, חלק כתוצאה מפצע שהשאיר כתם וחלק בעצמות הלחיים כתוצאה כנראה משמש). אודה לתשובה.

שלום לימור היקומיצין מכיל קורטיזון חלש ואנטיביוטיקה. היקומיצין אינו טפול לפיגמנטציות. היתה לך פריחה (שהגורם לא ברור) שכנראה השאירה פיגמנטציה (פיגמנטציה שלאחר דלקת POST INFLAMMATORY HYPERPIGMENTATION). הטפול בהיקומיצין ניתן לך להורדת הדלקת של הפריחה (שיכולה גם לגרום לפיגמנטציה). כדאי למרוח אותו אם יש עדיין דלקת(אודם). אם יש רק פיגמנטציה חומה אין בו צורך. בכל מקרה הקורטיזון שבו חלש מאוד ואין בעיה למרוח עוד שבוע שבועיים.

בדרך כלל מורחים הקליגמן לכל האזור בו יש את הפיגמנטציה. ההשפעה של ההידרוקינון חזקה יותר באזור הכתמים שם יש פעילות יתר של המלנוציטים . וכמובן הגנה קפדנית משמש . קרם הגנה כל 4 שעות.

29/10/2018 | 21:12 | מאת: קרם קליגמן

מאיפה ניתן לרכוש?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור