פיגמנטציה על גב כף היד

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

29/11/2017 | 19:23 | מאת: חני

שלום רב בת 59, יש לי כבר זמן רב כתמים על גב כף היד, מה הדרך הטובה ביותר להעלים אותם . תודה

צריך בדיקת רופא עור כדי לראות מהו סוג הכתמים. כתמים חומים בגבות ידיים יכולים להיות כתמי שמש. ההופעה בדרך כלל הינה בבהירי עור לאחר שנים רבות של חשיפה לשמש. כתמים כאלו מופיעים בדרך כלל בשתי גבות הידיים. הטפול הינו הקפאה בחנקן נוזלי, טפול ב- IPL (קרן אור מרוכזת)) או בלייזר לנגעים פיגמנטרים.

30/11/2017 | 09:48 | מאת: חני

אכן אני בהירה עור, והכתמים הם בשתי גבות הידיים, היכן מתבצע הטיפול בלייזר? תודה

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור