קרם לטיפול בפיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

14/11/2017 | 12:41 | מאת: זיו

שלום, האם יש למישהי/מישהו המלצה לקרם בטיפול בפגמנטציה - פגמנטציה מהריונות וגיל ( בת 42 )

פיגמנטציה מהריונות קרויה מלזמה. זוהי הפיגמנטציה המופיעה בפנים בנשים בהריון או בנשים המקבלות טפול הורמונלי (גלולות למניעת הריון). הטפול ביעיל ביותר במלזמה הינו בתכשירי הבהרה על בסיס הידרוקינון (דוגמת אזומד ברכוז של 2 או 4 אחוז או התערובת של קליגמן המכילה הידרוקינון ברכוז של 6% עם רתין A ברכוזים של 0.025 או .0.05 או 0.01 עם הידרוקורטיזון), בהגנה קפדנית משמש והפסקת גלולות בחולות הנוטלות גלולות.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור