ויטיליגו ופער בין צבעי העור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

26/10/2017 | 14:43 | מאת: אורי

שלום לכולם, אני בן 27 ויש לי כתמי ויטיליגו, בין היתר גם בעפעפים. העניין שמציק לי הוא פער הצבע שבין הכתמים הלבנים לבין צבע העור הכללי שלי. בתור ילד, הייתי מאוד בהיר, ועם השנים, עקב חשיפה במידות שונות לשמש, הכהתי. שאלתי היא כיצד, אם בכלל, ניתן לחזור לצבע העור הקודם שלי, לפחות במידה כלשהי, כדי לצמצם את הפער בין הצבעים. בתודה מראש, אורי.

קודם כל בהגנה קפדנית ומתמשכת לשמש, פעמיים ביום (בוקר וצהריים). ניתן אף להשתמש בחומרי הבהרה על בסיס הידרוקינון.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור