כפות רגליים צהובות לילד

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

01/10/2017 | 23:36 | מאת: יניב

שלום לבני בן 8 מזה כשנה יש כפות רגליים בצבע צהוב,ועור קשה הכולל חתכים בין האצבעות. לא אופייני לילד קטן... בוצעו בדיקות דם ונמצא הכל תקין בעבר רופא עור טען שזה גנטי ואין פתרון אשמח להתייעצות מה ניתן לעשות בעניין תודה רבה

עבוי עור עם גון צהבהב של כפות הרגליים יכול להיות בקרטודרמה (KERATODERMA) יש צורות שונות של קרטודרמות. בעיה כזו יכולה להיות בצורות שונות ובחומרות שונות, לעתים רק בכפות רגליים ולעתים גם בכפות ידיים. לאבחון מדויק פני שוב לבקורת רופא עור או למרפאת עור ילדים (התמחות כפולה של עור וילדים דוגמת מרפאת עור ילדים בבית חולים שניידר, מנהל המרפאה שם ד"ר דני בן אמיתי).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור