ראוקטן ..................................

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

25/09/2017 | 06:47 | מאת: א

שלום, קיבלתי המלצה מרופא לקחת ראוקטן במינון של כדור אחד מקסימום שניים) בשבוע לטענתו במינון כזה לא צפויות תופעות לוואי ובנוסף הוא טען שניתן להמשיך כך לכל החיים רציתי לדעת: 1. האם זה אכן נכון - לא צפויות תופעות לוואי וזהו טיפול בטוח 2. האם תחת מינון כזה אפשר מידי פעם לעבור טיפולי פילינג / לייזר לעזור בשיקום המצב? תודה

במנון כזה אין בעיה עם טפולי פילינג שטחיים. גם תופעות לואי אחרות הינן בדרך כלל תלויות מנון ולכן במנון כזה אין בדרך כלל אודם וקלופים בשפתיים או עליה ברגישות לשמש. צריך לזכור שהתרופה טרטוגנית ויש אסור מוחלט לכניסה להריון תוך טפול בה (כניסה להריון מחיבת הפלה).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור