קרם מינרלי להגנה משמש

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

13/09/2017 | 11:11 | מאת: עדי

חוץ מאוון, יש עוד חברות שמספקות קרם הגנה משמש מינרלי? ולא לה רוש פוזה ששם יש 10% של כימיקלים. תודה

המילה כימיקלים נשמעת כאלו מדובר במשהו רע ולא כך הדבר. הרי החומרים הפעילים בכל הקרמים להגנה משמש הינם כימיקלים ולה רוש פוסיי הינה חברה רצינית וטובה עם מגון גדול וטוב של מסנני קרינה. בקרמים מינרלים הכונה שלך כנראה לקרמים פיזיקלים. הכונה לקרמים שהחומר הנמרח על העור חוסם או מפזר את הקרינה האולטרה סגולית. . הקרמים הרגילים, הלא פיזיקלים, קרויים מסנני קרינה ובהם מצויים חומרים (תרכובות אורגניות) הקולטים הקרינה האולטרה סגולית באורכי גל מסוימים. כמעט לכל חברה העוסקת בהגנה משמש יש גם קרמים פיזיקלים וגם מסנני קרינה. יש גם קרמים בהם יש שלוב של קרמים פיזיקלים ומסנני קרינה.

17/09/2017 | 09:02 | מאת: אפרת

אוון מינרלי חוזר לשוק בימים אילו

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור