הופעת איזורים כהים על פני זרוע ימין.

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

09/09/2017 | 21:56 | מאת: עור הזרוע.

שלום רב, אינני בטוחה האם זהו הפורום הנכון להיוועצות בעניין, אך מזה כשבועיים לכל היותר הופיעו לי בזרוע ימין מעין כתמים כהים - אלה לא ממש כתמים, אלא פשוט איזורים כהים יותר מאשר שאר העור על פני הזרוע. רופאת העור שלי המליצה על מריחת אקווה קרם על האזור הרלוונטי, והתחלתי בטיפול - עד כה ללא הועיל, למרות שאינני מבינה מה התועלת במריחת הקרם שכן האזור איננו יבש או מגורה במיוחד. אינני יודעת מה הסיבה להופעת התופעה המתוארת לעיל, אך אשמח לשמוע חוות דעת והצעה להמשך טיפול. כמו כן, במידה וזהו איננו הפורום הנכון, אשמח אם ניתן יהיה להפנות אותי לפורום הרלוונטי. תודה מראש.

רופא העור שלך אמור לתת לך תשובה מהם כתמים אלו.אני מסכים שקרם לחות אינו עוזר אם אין בעית יובש. אם לא קבלת ממנו תשובה מספקת פני ליעוץ לרופא עור אחר.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור