עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/07/2012 | 15:30 | מאת: דניאל

שלום דוקטור יש לי בעיית גירוד בעורף קשה השתמשתי בכל המשחות שום דבר לא עזר הייתי אצל רופא עור גם לא עזר הוא נתן לי משחות במקום כדורים קבעתי תור לרופא אחר רק בעוד חודש אני יחכה זה מטריד נורא הגירוד מה אני צריך לעושת בנתיים להרגיע את הגירוד ויש לי בעיית פיטריות בציפורניים הרופא נתן לי אגיספר טיפות אני שם עדיין הציפורניים צהובות היה לי בעבר פטרייה בגב בעזרת כדורים זה עבר וגם פיטריות במקומות אחרים יכול להיות שאני ריגש לזהב פשוט יש לי שרשרת לא יודע מה כבר לחשוב תודה על ההקשבה מחכה לפיתרון תודה רבה...

שלום דניאל הפורום הינו לפיגמנטציות והשאלה אינה בתחום זה, אך אנסה בכל זאת לענות. גרד בעורף יכול להיות מסיבות שונות. האם הכונה לעורף , בין השערות, או הכונה לעורף בצואר אחורי. לא ניתן לאבחן הבעיה ללא בדיקה של רופא עור.אם הבעיה הינה בצואר אחורי יתכן שאתה אלרגי למרכיב כלשהו בשרשרת שאתה עונד על צוארך (בדרך כלל מדובר באלרגיה לניקל). אם בין השערות יתכן ומדובר בדלקת סבוראית או פסוריאזיס (ניתן לאבחון בבדיקה קלינית). לגבי פטרת צפורניים קודם כל צריך לודא שמדובר באמת בפטריה. לעתים בדיקה קלינית מספיקה . לעתים יש צורך בבדיקת מעבדה. בדרך כלל לא ניתן לרפא פטרת צפורניים בטפול טופיקלי (משחותו כו') וכדי להגיע לרפוי יש צורך בקורס בכדורים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור