אדמומיות וגרד, זיהומי עור, פטרת הגוף

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

24/08/2017 | 13:22 | מאת: אדמומיות וגרד, זיהומי עור, פטרת הגוף

שלום רב יש לי אדמומיות וקצת גרד, זיהומי עור חיידקיים בפנים ובחזה ופטרת הגוף מופשטת במפשעה וכפות רגליים. היום רופא עור בקופת חולים רשם לי קרמים לשימוש, טרידרם ולמיסיל. פעמיים ביום. אני יודע, שכל אחד מהם עשוי להימרח במקום אחר. אפשר למרוח את שני הקרמים האלו באותה שעה באותו יום? אין שום התנגשויות בין התרופות האלו? מזן המריחה תוך כמה זמן הם נספגים בעור ובכלל שעות ההשפעה ופעילות של קרמים אלו?

אפשר למרוח אותם באותו זמן (אם זה לא באותו מקום). למיזיל מקובל למרוח פעם ביום . טרידרם מקובל למרוח פעמיים ביום.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור