דעתכם הערכתם בנוגע למצב בריאותי

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

20/08/2017 | 13:31 | מאת: דעתכם הערכתם בנוגע למצב בריאותי

שלום רב לכם רופאים נכבדים להודעתי זו צירפתי 3 תמונות של פניי, צילמתי את פניי בכל מיני מצבים. את יכולה לראות בדרך הזו? לדעתכם הערכתכם, מה יש לי בפנים? באזור הסנתר במיוחד. לא מגרד. לדעתכם הערכתכם, איזה סוג של עור יש לי? אדמומיות ופריחה ממה? ריבוי יחסי של מה? אקנה? פסוריאזיס? רוזציאה? סבוריאה? דלקת עור ? פטריתית או של מה? לפני כשעה מרחתי קרם אלוקום. רופא עור אצלנו בקופת חולים, צודק או טועה באבחון? ניראה לכם שעל פניי בסנתר סבוריאה דרמטיטיס? ולא שום דבר אחר או נוסף? שמי אלי, אני בן 57.

פנה לרופא העור לבדיקה . בדיקת סוג העור וכו' צריכה להעשות ישירות (לא דרך תמונות). אם יש צורך, לך לרופא שני לקבל דעה נוספת.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור