תגי עור, סרחי עור, קטנים וגדולים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

17/08/2017 | 14:07 | מאת: תגי עור, סרחי עור, קטנים וגדולים

מופיעים אצלי בידיים רגליים. ריבוי יחסי בעיקר במפשעות. הם דומים לנקודות חן קטנות וגדולות. לא כואב, לא שורף, לא מגרד. כשגברים שמים לב, הם נמנעים ולא רוצים לקיים איתי יחסי מין. הם חוששים שאולי תגי עור, סרחי עור, מועברים ביחסי מין? מדבקים? תגי עור, סרחי עור, מחלה מסוכנת לאדם עצמו ולמי שאיתו/איתה? יש קרמים משחות תרחיצים או טיפול כלשהו להשמידם? או שאני חייבת ניתוח להוצאת תגי עור, סרחי עור. רותי בת 45

הרושם ממכתבך הינו כי מדובר ב- TAGS, חתיכות עור קטנות. כמובן שיש צורך בבדיקת רופא עור כדי לאבחן בודאות . skin tags הינם גידולים עוריים שפירים המורכבים מרקמת חבור ותלויים בדרך כלל על גבעול. הם שכיחים בעיקר בנשים לאחר הריונות ובבעלי משקל עודף. הטפול הינו על ידי חתוך או צריבה שלהם. מכיון שמדובר בנגעים שפירים ולאור רבוי הנגעים יתכן ורופא בקופת חולים לא יעשה זאת ויהיה עלייך לפנות לרופא פרטי להסרתם . הנגעים אינם מדבקים ואינם מסוכנים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור