כתמים בעור עקב אפילציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

10/08/2017 | 07:06 | מאת: אדם

שלום רב, אני בן 19.5 עוד מעט, והתחלתי טיפולי הסרת שיער בלייזר בידיים וברגליים. לאחר שנודע לי כי אינני יכול להסיר שיער מאזור הזרוע, אלא רק מאזור האמה וכפות הידיים (כי אזור הזרוע הנו הורמונלי והסרת שיער באזור זה תגרום לצמיחת שיער מוגברת בעתיד) החלטתי להסיר שם שיער באפילציה. השיערות בזרועות שלי עבות וצפופות, ולכן הטיפול היה ארוך, כואב ומייגע. לאחר הטיפול הקפדתי לא להיחשף לשמש (חשיפה מינימלית ביותר) ולא להרטיב את האזור בשעות הראשונות שלאחריו. עם זאת, נותרו לי סימנים על העור, שנראים כמו כתמים אדמדמים צפופים (היכן שהמחט הוחדרה). המראה אינו אסתטי, ואינני יודע מה באפשרותי לעשות על מנת להיפטר מהכתמים הללו. כמובן שהפסקתי את טיפולי הסרת השיער לאחר מכן על מנת לא להחמיר את הנזק. את הטיפול ביצעתי לפני בערך 3-4 חודשים והסימנים עדיין לא עברו. האם הם יטשטשו עם הזמן? או שמדובר בצלקות? האם יש לי משהו לעשות עם זה? כי אני מוצא את עצמי מתבייש לחשוף את גופי בציבור, ונמנע ממקומות כמו ים, בריכה... זה מצב ממש מתסכל. בתודה רבה מראש על מענה, אדם

עדיין יכול לחול שיפור , גם בחודשים הבאים. בדרך כלל כלי הדם ברקמה הצלקתית מתכוצים ויש התבהרות של הנגע.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור