בהמשך לתגובתך בנוגע לטרידרם

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

08/08/2017 | 13:44 | מאת: בהמשך לתגובתך בנוגע לטרידרם

ד"ר אהוד תודה רבה לך על תגובתך לפנייתי אליך. כך עשיתי, רכשתי קרם טרידרם ומשתמש בו פעמיים ביום. בבוקר ובערב. בלילה לפני שינה בערך בשעה 00 23 אני מוציא את הקרם מגוף שותף ראש פנים וחזה וכל הגוף, כי במהלך הלילה כשאני יושן, שקרם לא יידבק לא יעבור לכריות סדינים ובכלל בראש פנים עיניים ומקומות אחרים בגוף. האם אני עושה נכון ד"ר? טרירדם עושה את עבודתו מספיק מהבוקר עד 23 בלילה? או שבכל זאת אני חייב להישאר עם קרם טרידרם גם במיטה במהלך הלילה?

מריחה פעמיים ביממה הינה בעלת השפעה מעט גדולה יותר אולם גם מריחה רק לחלק מהיממה בדרך כלל מספיקה,

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור