אבחנה- אטופיק דרמטיטיס, סבוריאה, פטרת וגרד

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

07/08/2017 | 11:13 | מאת: אבחנה- אטופיק דרמטיטיס, סבוריאה, פטרת וגרד

שלום רב. דרמטולוג הבחין אצלי אטופיק דרמטיטיס, סבוריאה, פטרת וגרד, בפנים בחזה במפשעה וכפות רגליים. רשם לי קרם טרידרם. לשימוש למשך 14 יום ולאחר מכן להפסיק ולחזור אליו. ביקשתי ממנו לרשום לי קרמים ניזורל ואלוקום, אך התנגד בתוקף ורשם לי רק קרם טרידרם. מקסימום פעמיים ביום. לדבריו הקרם הזה אפקטיבי ועובד ומשפיע ומטפל ומונע, יחסית לקרמים ניזורל ואלוקום, טרידרם יותר חזק, כך לדבריו. אני מבקש דעתך הצעתך המלצתך בנדון.

טרידרם מכיל קורטיזון חזק, חומר אנטיפטריתי ואנטיביוטיקה, כולם יחד באותו הקרם. ניזורל הינו חומר אנטיפטריתי. אלוקום הינה משחה קורטיזונית חזקה. כך שרופא העור שלך צדק. טרידרם הינו בעל פעילות של ניזורל ואלוקום גם יחד ועוד יש בו בנוסף אנטיביוטיקה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור