שאלה בנושא ים ורוזיצאה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

05/08/2017 | 22:47 | מאת: עדי

כבר חודשיים עם רואקוטן ורציתי לדעת אם מי ים עשויים לגרום לגירוי כלשהו או להחמרה בפנים (חשוב לי לציין כי מדובר על שעה 6 בערך פעם ראשונה השנה בים וזה יהיה כולל הגנה כובע וכו'. תודה

בעת טפול ברואקוטן יש עליה ברגישות העור לשמש. הדבר תלוי הן במנון הרואקוטן והן בכמות הקרינה. סביר שחשיפה בשעות מאוחרות (כמו ב- 6 בערב) תוך הגנה משמש (קרמים , כובע וכו') לא תגרום לבעיה משמעותית. צריך לזכור שבעת טפול ברואקוטן יש גם יובש של העור. מי ים עשויים להחמיר זאת וצריך לדאוג גם לשמוש בקרם לחות (נטול שומן).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור