איפיל או לייזר או שזה אותו דבר ?

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

30/07/2017 | 18:52 | מאת: ציפי

מה ההבדל בין לייזר לפיגמנטציה או איי פי אל ? והאם האייפי אל מצעיר גם את העור ומוריד קמטוטוים או שזה רק טוה לפיגמנטציה ? תודה (פיגמנטציה ונמשושים שלא עוזר משחות גליקמן )

(IPL (INTENSE PULSE LIGHT מדובר בקרינת אור באורכי גל שונים. במכשיר לייזר מדובר בקרינה מונוכרומטית (אורך גל אחד). המכשירים דומים בדרך פעולתם אבל ודאי שיש הבדל ביניהם. בכל מקרה בשניהם יש פגיעה בזקיק השערה עם הפיכה לאנרגית חום ההורסת את זקיק השערה. יש מכשירי IPL שונים ויש מכשירי לייזר שונים והם שונים בדרך פעולתם ועל איזו רקמות או אברי מטרה הם עובדים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור