אדמומיות בפמים וסבוריאה דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

27/07/2017 | 14:51 | מאת: אדמומיות בפמים וסבוריאה דרמטיטיס

שלום רב לרופאים נכבדים רופא עור הבחין אצלי אדמומיות בפנים וסבוריאה דרמטיטיס, בקרקפת פנים חזה ומפשעה. רשם לי קרם ניזורל לשימוש פעמיים ביום. שכחתי לשאול את הרופא- זמן שעות ההשפעה של קרם ניזורל מזמן המריחה וספיגה? פעמיים ביום זה אומר שכל פעם לשתוף עם מים וסבון מקומות אלו, לייבש ולאחר מכן למרוח? כמה שעות כל פעם אפשר להישאר עם קרם ניזורל עד המקלחת? תודה מראש על תגובתך. אתי בת 45.

זמן ההשפעה תוך שעות אך בדרך כלל יש צורך לפחות במספר ימים כדי לראות השפעה. אין צורך לרחוץ וליבש כל פעם. אין הגבלה לזמן שניתן להשאר עם קרם ניזולר.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור