כתמי שמש חומים בהירים במצח

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

26/07/2017 | 20:44 | מאת: קורין

שלום. השבוע ראיתי שיצאו לי כתמים חומים במצח מעל האף. הם בצבע חום בהיר ואני בהירה. כן שמים לב אליהם. אני בת 30 ותמיד שמה spf 50 . מה עלי לעשות כדי להעלים אותם? תודה !

כתמים חומים במצח בגיל 30 יכולים להיות מלזמה. אלו כתמים המופיעים בעיקר בנשים באזור הפנים, אני בדרך! כלל בהריונות או נטילת גלולות. כדאי להיבדק אצל רופא עור לודא האבחנה. הטפול הינו בחומרי הבהרה, בעיקר הידרוקינון, בדרך כלל בתערובת עם חומצה רתינואית וקורטיזון חלש. דר ורנר

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור